Bílá věž se bude hemžit čarodějnicemi

HRADEC KRÁLOVÉ – V sobotu se náměstí zaplní malými i velkými „dívkami na koštěti“, připraveny jsou pro ně komentované prohlídky a hry. Děti, které přijdou v čarodějnickém kostýmu, mohou mít zvýhodněné vstupné.

Na sobotu 30. dubna je na Bílé věži, dominantě královéhradecké metropole, naplánovaný čarodějnický den pro rodiny s dětmi. Připraveno je putování s čarodějnicí, komentovaná prohlídka a další hravé aktivity. Akce je vhodná pro děti od tří let, děti do patnácti let v tematickém kostýmu budou mít po celý den vstup na Bílou věž za symbolickou jednu korunu (nevztahuje se však na prohlídku v 10 a 14 hodin). Program začíná v deset hodin dopoledne a potrvá zhruba do půl čtvrté odpoledne. „Moc se těším, určitě s sebou vezmu děti a báječně si to užijeme. Hlavně, aby vyšlo počasí. Některé dny jsou stále ještě studené,“ říká mladá maminka z Hradce Králové Pavla F.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.