Táborští policisté hledají svědky požáru ubytovny v Klokotech

TÁBOR – V souvislosti se zjišťováním okolností požáru ubytovny v ulici Kpt. Jaroše v části Klokoty v Táboře z minulého týdne hledají kriminalisté svědky této události. V objasnění případu by jim mohly pomoci fotografie či videozáznamy.

Táborští kriminalisté se touto cestou obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. „V souvislosti se zjišťováním okolností výše uvedeného požáru ubytovny v Klokotech prosíme případné svědky, kteří bydlí v okolních domech nebo se pohybovali v okolí těsně před požárem (před čtvrtou hodinou ranní) a mají informace, fotky či videozáznamy, které by výraznou měrou přispěly k objasnění požáru, aby kontaktovali linku tísňového volání 158,“ žádá policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Lidé se také mohou osobně dostavit na kteroukoli policejní služebnu a svým svědectvím přispět k objasnění případu. „Zavolat mohou rovněž na telefonní linku 974 238 321 případně na 974 238 324,“ dodává policejní mluvčí. Podrobnosti o požáru i video najdete zde.