Opilá žena bezdůvodně zbila sousedku, vytrhla jí dokonce chomáč vlasů

BRNO – K židenické restauraci vyjížděla hlídka městské policie k bezdůvodné bitce, kterou vyprovokovala padesátiletá žena. Ta zbila svou sousedku tak moc, že musela být převezena do nemocnice.

Na linku 156 zavolala rozrušená žena a nahlásila, že ji napadla její sousedka, se kterou neměla žádné spory, pouze to, že nelibě nesla její nastěhování do domu. Strážníci napadenou našli uplakanou sedět před restaurací. Spolu s ní tam byli čtyři svědci, kteří vypověděli, že útok byl velmi drsný, nečekaný a bezdůvodný. „Napadená podle nich dostala několik ran pěstí a podezřelá jí prý vyškubla chomáč vlasů. Přestala údajně až poté, co se jí postavili do cesty,“ informuje tiskový mluvčí Pavel Šoba.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Roztřesená žena měla nevolnosti, bolela ji hlava a zvracela, záchranáři proto rozhodli o převozu do nemocnice. Hlídka našla podezřelou v jednom ze židenických domů opilou. Jakmile je viděla, prohlásila, že ví, proč za ní přišli. Nejprve tvrdila, že nemá občanský průkaz, poté otočila a řekla, že ho asi najde, ale je tak starý, že to nemá smysl. K napadení se vyjádřila s tím, že si ho její sousedka zasloužila. Nyní je podezřelá z trestného činu a případ si převzala republiková policie.