Žena šla na diskotéku, pak už si nic nepamatuje. Policie hledá její doprovod

BRNO – Brněnští kriminalisté pátrají po muži, který podle kamerového záznamu doprovázel ženu, která byla poté zřejmě napadena.

Brněnští kriminalisté vyšetřují případ možného napadení ženy, ke kterému mělo dojít koncem dubna v Králově Poli. Jednatřicetiletá žena si vyšla s kamarádkami do restaurace a pak na diskotéku. „Ovšem od jisté doby si nedokázala vůbec vzpomenout, co se přihodilo a zřejmě to nebylo z důvodu požitého alkoholu. Z kamerových záznamů vyšlo najevo, že žena odcházela z podniku s neznámým mužem. Jiný muž ji pak prý našel ležet na zemi, naložil ji do vozidla a odvezl na služebnu městské policie,“ popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Celý případ je zamotaný. Aby se ho podařilo rozmotat, kriminalistům by nejvíce pomohlo hovořit s mužem, který ženu doprovázel. „Jakékoliv informace k pohybu či pobytu muže na záběrech, prosím neprodleně sdělte policistům přes tísňovou linku 158,“ dodala Cejnková.