Opilý muž si lehal do kolejí, sekuriťáka, který mu chtěl pomoci, napadl

BRNO – U královopolského nádraží se potácel opilý muž, který si lehal do kolejí a procházel se po nich. Pracovníka ostrahy po jeho pomoci napadl a nakonec skončil na záchytné stanici.

Hlídka postřehla mladého muže, jak se potácí po kolejišti, na peron odešel až po výzvě strážníků. Poté se však nechtěl zastavit a odcházel pryč, i když ho muži zákona pobízeli, aby zůstal stát. Vyřešit to nakonec museli spoutáním. Po malé chvíli k nim přišel pracovník bezpečnostní agentury, který měl odřená kolena, lokty a roztrhané kalhoty. Postěžoval si, že když se snažil muže ležícího na kolejích vykázat pryč, napadl ho.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Strážníci k podezřelému přivolali policisty a posbírali jeho osobní věci poztrácené mezi kolejnicemi. Dechová zkouška u něj prokázala téměř 2,5 promile alkoholu,“ popisuje tiskový mluvčí Jakub Ghanem. Opilec putoval na záchytku, pohmožděného muže ošetřili zdravotníci. Případ projedná správní orgán.