Protidrogový vlak míří do Strakonic

STRAKONICE – Co děláte pro to, aby vaše děti nebraly drogy? Myslíte, že se vám svěří, pokud se s drogami setkají? Už jste s nimi toto nebezpečí vůbec probírali? Pomoci vám s tím může multimediální vlaková souprava Revolution Train. Jejím cílem je totiž prostřednictvím zapojení všech lidských smyslů efektivně zapůsobit na návštěvníka vlaku, na jeho pohled na legální i nelegální drogy, závislosti a inspirovat ho k pozitivním životním volbám.

Protidrogový vlak nabízí vám i dětem program, který zaručeně nenudí! Inovativní projekce vás doslova vtáhne a donutí přemýšlet o problematice závislostí i o zodpovědnosti nejen k vlastnímu životu. Prohlídky, které společně s dětmi absolvujete, mají vždy specifickou atmosféru a unikátní prostředí vlaku navíc nabízí možnost okamžité neformální diskuse s vrstevníky, či odborníky. Zároveň tu snadněji než doma rozehrajete situace, které by v běžném životě znamenaly nepříjemnou konfrontaci.

Vezměte kamarády a rodiče a společně se přesvědčte, že existuje prevence, která vás bude bavit. Změníte tím pohled na drogy a možná i zachráníte život. Unikátní nástroj přinášející novou formu preventivního programu skrze interaktivní a zážitkové vzdělávání Revolution Train přijede do vlakové stanice Strakonice 26. května. Zážitkový program bude pod vedením kvalifikovaných lektorů probíhat od 15.30 do 18. hodin.