Pátrací akce po seniorce v okolí Šakvic měla šťastný konec

BŘECLAV – V úterý krátce po poledni pátralo třiadvacet policistů v okolí Šakvic po sedmdesáti leté ženě, která se ztratila při sběru jahod svému muži. Vrtulník seniorku vypátral.

Seniorka trpící zdravotními problémy se bohužel neorientovala v prostoru ani v čase. Do rozsáhlé pátrací akce byli nasazeni policisté ze Speciální pořádkové jednotky, obvodních oddělení, cizinecké policie a samozřejmě vrtulník Letecké služby. V okolních vesnicích byl vyhlašován popis pohřešované ženy místním rozhlasem a kontaktovány byly i nemocnice. „Ve čtvrt na čtyři dostali policisté zprávu od pilotů, že ženu odpovídajícího popisu vidí u železniční  tratě mezi Zaječím a Šakvicemi. Na místo vyrazila hlídka a v tuto chvíli si mohli všichni oddechnout. Seniorka byla v pořádku bez zranění předána manželovi,“ popsala šťastný konec policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.