Opilá žena tajně posnídala v jihlavském obchoďáku. Nyní je podezřelá z trestného činu

JIHLAVA – Svérázným způsobem se rozhodla řešit svůj hlad pětatřicetiletá žena v Jihlavě. V kabince obchodního domu zkonzumovala jídlo, které předtím vzala z regálu. Při úniku z obchodu si jí všimla ochranka, a tak zlodějka skončila v rukou policie.

Případ se odehrál ve středu 8. června před sedmou hodinou ráno v obchodním domě na ulici Brněnská v Jihlavě. „Žena přišla do obchodu, kde vzala lahev alkoholu a v prostoru kabinek část vypila. Dále konzumovala džus, snědla bagetu a použila balení ubrousků. Následně prošla pokladní zónou, aniž by zaplatila,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Ženy si všiml pracovník ostrahy a přivolal policii. „Žena byla pod vlivem alkoholu a odmítala spolupracovat. Policisté zjistili, že se jedná o recidivistku, která byla v minulosti za majetkovou trestnou činnost již opakovaně odsouzena, trest si odpykala i ve věznici,“ dodala mluvčí.

Policisté ženě naměřili přes jedno promile alkoholu. Pětatřicetiletá recidivistka je podezřelá ze spáchání trestného činu krádeže.