Muž se na českobudějovickém sídlišti obnažoval před ženami. Pátrá po něm policie

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Českobudějovičtí policisté vyšetřují několik jarních případů obtěžování žen neznámým mužem středního věku. Ten se měl před procházejícími ženami obnažovat. Policisté žádají o pomoc s jeho ztotožněním veřejnost. 

O případu informoval policejní mluvčí Milan Bajcura, „Naposledy byl takto spatřen dne 19. května 2022 v půl páté odpoledne v českobudějovických ulicích Františka Ondříčka, Dlouhá a Josefy Kolářové,“ sdělil policejní mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Ženy podle informací policie vesměs podaly obdobný popis. Muž je ve věku v rozmezí 40 až 50 let, bílé pleti, výšky do 180 centimetrů, střední postavy. V obličeji má několik výrazných vrásek, bez vousů, bez dioptrických brýlí, jizev či tetování. Jeho chůze byla výrazně houpavá. Oblečení měl pokaždé jiné, což je patrné i na záznamu z městských kamer.

Policisté hledají muže, který se obnažoval na sídlišti Vltava (zdroj Policie ČR)

„Kdo by zmíněného muže poznal, ať kontaktuje policisty na obvodním oddělení České Budějovice – Čtyři Dvory, M. Chlajna 45, na telefonu 974 226 720 či případně na lince tísňového volání 158,“ žádá Bajcura.