Letní uzavírky se nevyhnou ani Šternberku. Silnice v centru dostane nový povrch

ŠTERNBERK – Oprava povrchu silnice v centru Štenberka na ulici ČSA začne ve čtvrtek 30. června. Pro řidiče to znamená, že až do konce července nebudou moci ulicí projet.

V centru Šternberka na ulici ČSA bude ve čtvrtek 30. června zahájena oprava povrchů silnice spočívající ve výměně asfaltových vrstev v úseku od křižovatky s ulicí Čechovou po křižovatku s ulicí U Horní brány. Součástí akce bude oprava zmíněných křižovatek, kolmých parkovacích stání a rovněž celková oprava stávajícího zpomalovacího prahu, který bude postaven opět z betonové zámkové dlažby.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Průjezd touto ulicí tak nebude až do konce července možný. Stavební práce budou rozděleny na dvě etapy: 1. etapa od čtvrtku 30. června do neděle 10. července, kdy bude prováděna výměna asfaltových vrstev, 2. etapa od pondělí 11. července do neděle 31. července, po tuto dobu bude silnice uzavřena kvůli opravě zpomalovacího prahu.

Stavební práce bude na základě výběrové ho řízení provádět společnost STRABAG Praha. Práce vyjdou asi na 1,3 milionu korun včetně DPH.

Foto Městský úřad Šternberk