Horké chvíle rodičů na Kyjovsku: Sourozenci bez dozoru náhle odjeli od domu autobusem

HODONÍN – V neděli kolem poledne připravily velmi horké chvilky své rodině dvě malé rozpustilé děti z Kyjovska, které se rozhodly projet autobusem do jiného města.

Dva sourozenci totiž využili toho, že jejich tatínek odešel na nákup a maminka zase na chvilku odběhla domů k dalšímu potomkovi. Když je vzápětí přišla opět zkontrolovat, s hrůzou zjistila, že hrající se ratolesti od domu náhle zmizely. Rozpustilí sourozenci se totiž rozhodli vydat na dobrodružnou cestu.  Navíc šikovně využili i místní linkový autobus. Do něj tajně nastoupili zadními dveřmi, a takto dojeli až do několika kilometrů vzdáleného města. „Tam už si malých nezbedů povšiml řidič, který okamžitě na pomoc přivolal zdejší policisty. Ti se vydali zpět po trase, zda náhodou cestou nepotkají nějaké vyděšené rodiče. Zanedlouho se na ně usmálo štěstí, kdy malé předškoláky po pár minutách opět vrátili šťastné rodině,“ popsal policejní mluvčí Petr Vala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.