Blíží se Pivobraní v čele s kapelami Turbo, Komunál a Mig 21

NÁCHODSKO – V sobotu 16. července se uskuteční největší prázdninová náchodská událost pod názvem Pivobraní 2022. Už 9. ročník oblíbené akce se po dvouleté nucené odmlce vrací do centra Náchoda. Pořadatelé mysleli také na pestrý doprovodný program.

„Návštěvníci se mohou na Masarykově náměstí těšit na pestrou přehlídku českých pivovarů a minipivovarů a řadu koncertů. Největší hvězdou večera bude bezesporu skupina MIG 21 s frontmanem Jiřím Macháčkem, na pódiu vystoupí také kapely Turbo, Komunál, Divokej Bill revival, Banjaming´s Clan a Malina Brothers,“ láká na akci koordinátor festivalu Daniel Šafr.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Své pípy roztočí pivovary Trautenberk z Horní Malé Úpy, olešnický Agent, Krakonoš z Trutnova, královédvorský Tambor, královéhradecký Klenot, Beránek ze Stěžer, Malý Janek z Jinců, pražský Pivovar Panaczech, Velkopopovický Kozel, Radegast, Létající pivovar Brewi, Krkonošský medvěd z Vrchlabí a chybět nemůže ani domácí Primátor.

Pro příchozí bude připraven také oblíbený stolní fotbálek v lidské velikosti, bohaté občerstvení a vychutnat si budou moci i vystoupení skupiny šermířů Antares, která se zabývá reprodukcí historického šermu převážně z období pozdní gotiky.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji zde a také v regionálních informačních centrech.

Více informací k akci je k dispozici zde.