VIDEO: Zmatený cizinec vyhazoval z okna paneláku v Králově Poli věci. Ženu naštěstí netrefil

BRNO – O obrovském štěstí může hovořit žena, která v pravé pondělní poledne procházela kolem jednoho bytového domu v Králově Poli. Z ničeho nic totiž těsně vedle její hlavy proletěla láhev, která se následně roztříštila o chodník.

Na chodník v Králově Poli kromě dalších láhví na zem postupně dopadaly i další předměty. Ty naštěstí poničily jen čelní sklo zaparkovaného automobilu. Policisty na výtržníka v nejvyšším patře budovy zavolali vyděšení kolemjdoucí. Policisté museli celou ulici pod balkónem raději rychle uzavřít kvůli neustále padajícím předmětům. Potom chtěli nebezpečného vandala zastavit, jenomže se do bytu nemohli dostat. Muž se totiž v bytě po prvním zaklepání rychle zamčel. Na místo dorazili také hasiči a podařilo se jim byt otevřít. „Uvnitř byl následně nalezen zmatený sedmdesátiletý cizinec, kterého nyní policisté podezírají ze spáchání trestného činu poškození cizí věci a výtržnictví,“ uvedl policejní mluvčí  Petr Vala.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.