Pozor, opravy silnice pokračují v další ulici

NÁCHOD – Od června musí řidiči počítat s menším zdržením z důvodu probíhajících oprav silnice. Začalo se pracovat v Běloveské ulici, nyní je na řadě Pražská a následně Českoskalická.

V posledních dnech byly dokončeny opravy silnice v Běloveské ulici, nyní budou práce pokračovat v ulici Pražská. V místě částečné uzavírky bude provoz řízený kyvadlově po volné části silnice, řidiči se budou řídit pokyny pověřeného pracovníka stavby.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Opravy budou prováděné v těchto dnech:
20. 7. 2022 od 8:00 do cca 18:00 hod. (u SPŠ stavební a Obchodní akademie arch. Jana Letzela) pravý jízdní pruh ve směru staničení silnice, tj. od okružní křižovatky Slávie směrem na Polsko.

27. 7. 2022 od 8:00 do cca 18:00 hod. (u SPŠ stavební a Obchodní akademie arch. Jana Letzela) levý jízdní pruh ve směru staničení silnice, tj. od Polska (okružní křižovatky „u Čedoku“) k okružní křižovatce u Slávie (směr HK).

28. 7. 2022 od 8:00 do cca 18:00 hod. („u Čedoku“) pravý jízdní pruh ve směru staničení silnice, tj. od okružní křižovatky u Slávie směrem na Polsko.

29. 7. 2022 od 8:00 do cca 18:00 hod. („u Čedoku“) levý jízdní pruh ve směru staničení silnice, tj. od okružní křižovatky „u Čedoku“ směrem k okružní křižovatce u Slávie (směr HK).