Další stavební práce omezí i autobusové linky

HRADEC KRÁLOVÉ – Nejen motoristé, ale i cestující městské hromadné dopravy by si během léta měly dát pozor na omezení v dopravě kvůli pracím na silnici, které budou probíhat hned na dvou místech najednou. Dočasně bude totiž přemístěna jedna z autobusových zastávek.

Od pondělí 25. července bude probíhat oprava silnice hned na dvou místech. Jednak v Pražské ulici, konkrétně v úseku mezi ulicemi Pálenecká a Zelená, a jednak v ulici Divišova, úsek mezi ulicemi Eliščino nábřeží a ČSA. Práce budou probíhat za provozu. Po dobu oprav nebude možné odbočit do ulice Zelená, dále bude autobusová zastávka Muzeum dočasně přemístěna na Tyršův most. Práce by měly být dokončené během srpna. „Těším se, až všechny objížďky a dopravní omezení v centru našeho města pominou. A sama jsem zvědavá, jak bude oblast u zimního stadionu vypadat,“ říká seniorka Jitka A. z Hradce Králové.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.