Muž v šatech zaútočil na ženu kladivem. Nechtěla mu dát svou kabelku

PRAHA – K nečekanému zranění žeber a ruky přišla žena čekající na tramvaj v Praze 7. S kladivem na ni zaútočil neznámý muž v ženských šatech, když mu nechtěla dát svou kabelku. O události, která se stala v polovině června, informoval policejní mluvčí Jan Daněk. Pokud útočníka poznáváte, kontaktujte policii na čísle 158.

K události došlo 13. června v nočních hodinách na Vltavské v Praze 7. Poškozená seděla na lavičce na tramvajové zastávce, když k ní přistoupil muž v lodičkách s jehlovými podpatky a v dámských blyštivých šatech. Ženě sebral kabelku, kterou měla položenou vedle sebe a chtěl odejít pryč. Ta si to nechtěla nechat líbit a běžela za ním.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Muž však ze své kabelky vytáhl kladivo a začal ji tlouci, čímž jí zlomil žebra a poranil ruku. Pak kabelku vrátil a odešel směrem na Strossmayerovo náměstí,“ uvedl v tiskové zprávě pro novináře mluvčí policie Jan Daněk a dodal, že případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu loupež.

Podobu podezřelého zachytily kamery. „Muž mluvil česky, byl vysoký asi 175 cm a měl dioptrické brýle s výrazným černým rámečkem. Jestli podezřelého někdo poznává, ať se ozve na linku 158,“ vyzval veřejnost mluvčí.