Video: Sraz milovníků amerických automobilů a motocyklů je za dveřmi

TRUTNOVSKO – Přijďte na 7. ročník oblíbené akce Krkonoše Amerikou 2022, přijede kolem 350 majitelů amerických vozidel a motocyklů značek Harley Davidson a Indian. V doprovodném programu vás čeká několik hudebních vystoupení a samozřejmostí bude také bohaté občerstvení.

Akce se koná v sobotu 6. srpna 2022 na náměstí ve Vrchlabí a v Holiday Parku-Liščí farma. „Projet si letní Krkonoše americkým vozem je při troše fantazie velmi podobné jízdě někde v srdci Tennessee nebo třeba Black Hills v Jižní Dakotě. Jelikož už nejde vrátit se o desítky let zpět do USA a zlaté éry amerického automobilismu, rozhodli jsme přenést si Ameriku sem k nám do malebného Vrchlabí,“ říká k akci za pořadatele Milan Metelka.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Vše odstartuje v 10 hodin dopoledne. Kulturní program rozjede pěvecká skupina Joyful a unppluged show Hairy Groupies, poté bude následovat spanilá jízda vozidel a motocyklů. Jako zlatý hřeb pořadatelé předvedou závodní okruhový speciál Chevrolet Corvette týmu Luka Motorsport. Večer od 20 hodin pokračuje zábava v Holiday parku, kde vystoupí George & The Boogie Allstars.