Kvůli opravám kanalizace a bourání tržnice je částečně uzavřena ulice Komenského v Moravské Třebové

MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – Řidiči, počítejte s částečným dopravním omezením v ulici Komenského a to až do konce září. Z důvodu stavebních prací spojených s demolicí tržnice a opravou kanalizace je v místech oprav doprava na silnici svedena do jednoho jízdního pruhu.

Na úseku mezi křižovatkou s ulicí Lanškrounská po křižovatku s ulicí 9. května jsou v jednom pruhu až do prvního září zřízena dvě místa, kde budou probíhat stavební práce. Při velkém provozu začnou objíždění těchto míst řídit pracovníci stavby. „Důvodem omezení je stabilizace nevyužívané historické kanalizace, která se nachází pod komunikací a hrozí zhroucením,“ uvedl mluvčí města Václav Dokoupil. K úplné opravě pracovních míst a definitivnímu potažení asfaltovým povrchem má dojít během prvního týdne v září.

Na dalším úseku je dočasná uzavírka jednoho jízdního pruhu od 8. 8. – 31. 8. mezi křižovatkou s ulicí Svitavská a vjezdem do prodejny Billa. V sobotu zde dojde k úplné uzavírce na dobu asi dvou hodin. Objízdnou trasou pojedete ulicemi J. K. Tyla, Nádražní a Lanškrounská.