Řidička srazila mladého chlapce a odjela. Policisté by s ní potřebovali mluvit

BRNO – Dopravní policisté v těchto dnech vyšetřují střet osobního auta s mladistvým chodcem, ke kterému mělo dojít ve čtvrtek 4. srpna asi v půl páté odpoledne v ulici Novolíšeňské v Brně.

Řidička jela po ulici Novolíšeňské dolů směrem k ulici Trnkově ve vozidle značky VW modré barvy. V místě zastávky MHD srazila mladého chlapce, který přecházel silnici po vyznačeném přechodu pro chodce. Mladík upadl na zem, řidička ho následně měla zkontrolovat, ale když chlapec sám odešel na zastávku, tak z místa odjela. Pro mladíka pak přijela sanitka a skončil s lehkým zraněním v nemocnici, odkud byl po ošetření propuštěn bez následné hospitalizace. „Vzhledem k uvedeným okolnostem se dopravní policisté obrací zejména na řidičku, od které by potřebovali doplnit vysvětlení, případně na další svědky nehody, aby poskytli další informace,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.