V Háječku ukončí sezónu Maverick a grilovačka

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Jeden z nejlepších pilotů na světě, Pete „Maverick“ Mitchell, se vrací do akce! Tom Cruise chtěl, aby film Top Gun: Maverick byl maximálně autentický. Sám se proto naučil pilotovat stíhačku, hercům umožnil speciální výcvik natáčení za letu přímo v kokpitu a simulátory dostaly stopku. Přijďte se podívat, jak to zvládli. Film ukončí sezónu v letním kině a čeká vás i grilovačka a další program.

Pete „Maverick“ Mitchell  k smrti rád pilotuje stíhačky. Dokonce tak, že se už přes třicet let úspěšně brání povýšení ve strukturách amerického letectva, protože by ho to vyhnalo z kokpitu do vyhřáté kanceláře. Maverick byl navíc vždycky magnetem na průšvihy, což se s armádní kariérou taky docela vylučuje. Pilot je ovšem bravurní, možná ten úplně nejlepší, a proto dostane nabídku stát se instruktorem elitních stíhačů z programu Top Gun, které má připravit na úkol, jenž spadá do kategorie Mission Imposssible. A mezi nimi bude i syn jeho kamaráda Goose, který mu smrt svého otce klade za vinu.

Těšíte se na závěr sezóny v Letním kině Háječek v Českých Budějovicích 10. září? Aby ne! Od 18. hodin vás čeká grilovačka, předkapela a samotný film začne v 21 hodin.