Vládu nad hradem Brumov převezmou strašidla

BRUMOV – BYLNICE – Myslíte si, že se nebojíte? Přijďte otestovat svou odvahu 10. září na hrad Brumov. Od 19.30 vypukne hrůzovláda strašidel, čekají vás šermíři, tanečníci a ohňová show a děsivá zákoutí.

Strašidelná noc aneb Nebojte se nadělat si do gatí zve malé i velké odvážlivce. Strašení se dělí na „soft“ verzi pro malé děti a „hard“ pro větší a dospělé. Vyděsit vás přijdou mytické bytosti v podání společnosti Růže Draka. Myslíte, že ustojíte Smrt, Mrtvé obránce hradu, Mrtvé duše, Mostního trolla, Padlého anděla, Královnu zlobu, Ohnivého muže a mnohé další bytosti hrůzy a děsu?

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Aktéři a jejich charakterové postavy jsou inspirovány středověkým obdobím v návaznosti na některé legendy a báje prostého lidu středověké Evropy. Jednotlivé bytosti jsou dějově propojeny a povedou mezi sebou a diváky krátké interaktivní vstupy. Některé ze scén budou nazvučeny strašidelnou hudbou, zamlženy nebo nasvíceny. Naší snahou je maximální profesionalita, autentičnost, a věrné podobenství postav tak, aby návštěvníci hradu Brumova plně prožili atmosféru strašidelného večera,“ prozradil Jan Herec z Růže Draka.

„Po již dvojím vystoupení Růží Draka na našem brumovském hradě nepochybuji, že bude třeba mít v osudný večer nachystáno vrchovatě odvahy, náhradní spodní prádlo s jistotou, že si návštěvníci strašidelného večera odnesou silný a vskutku otřesný  zážitek,“ věří kastelán hradu Miroslav Obadal.

Od 19.30 do 21.30 proběhne strašení pro rodiče s malými dětmi, od 22. hodin do půlnoci nastane strašení pro odvážnější návštěvníky. Na konci obou bloků bude následovat fireshow. Vstupné pro dospělé činí 100 korun, pro děti 50 korun a děti do 3 let mají vstup zdarma.