Vyjel u Milotic od vinohradu a nedal přednost. Neznámý řidič ujel. Neviděli jste ho?

HODONÍN – Hodonínští dopravní policisté prověřují dvě dopravní nehody, kdy se řidiči, kteří způsobili dopravní kolize, nezachovali správným způsobem a ujeli.

V pondělí 5. září v 10:45 hodin jela řidička osobního vozidla Audi z Milotic směrem na Ratíškovice. Když projížděla lokalitou kolem vinohradů, vyjela jí z pravé strany do jízdní dráhy modrá Škoda Fabia, jejíž řidič nedal přednost při vjíždění na pozemní komunikaci. Aby zabránila bočnímu střetu, strhla řidička řízení vlevo a vyjela s autem mimo komunikaci, kde narazila do sloupků přilehlého vinohradu. Řidič modré Fabie však z místa odjel a celou situaci neměl zájem řešit.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V neděli 4. září v 14:44 hodin jel v Rohatci ulicí Slovácká směrem k místní škole řidič šedého nebo stříbrného Nissanu Frontier. U jednoho z rodinných domů couval k levému okraji vozovky a přitom narazil do zaparkovaného vozidla Ford Focus. I tento řidič odjel z místa dopravní nehody, aniž by tuto událost nějak řešil. „Zmiňovaní řidiči nebo svědci těchto nehod se mohou ozvat na telefon 974633260 nebo přímo na linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník.