Příčinou smrti seniorky v Hradišti nebyla vražda, zjistila policie

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Policisté už nadále nevyšetřují smrt devětaosmdesátileté seniorky nalezené v uherskohradišťském bytě jako vraždu. „Na základě prvotních výsledků soudní pitvy se nepotvrdilo, že by žena zemřela na následky zranění, které jsme při ohledání těla společně se soudním lékařem na místě zjistili,“ vysvětlila dnes policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Pro podezření z vraždy včera policisté zadrželi rodinného příslušníka. „K podezření, že došlo k násilnému trestnému činu, nás kromě zjevného poranění vedl i fakt, že jsme v nedávné minulosti muže obvinili ze spáchání trestného činu týrání osoby žijící ve společném obydlí. V současné době však můžeme konstatovat, že se nejedná o vraždu. Z výše uvedeného důvodu byl podezřelý muž se souhlasem státního zástupce propuštěn ze zadržení,“ uvedla Kyšnerová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Oznámení o úmrtí seniorky v jednom z bytů v Hradišti přijali policisté včera dopoledne. Krajští kriminalisté na místě pracovali až do večera a přivolán byl soudní lékař. Ačkoliv se podezření z násilného trestného činu nepotvrdilo, kriminalisté se přesnými okolnostmi úmrtí seniorky stále zabývají.