Na dálnici D2 v Chrlicích se střetly tři kamiony, nehoda blokovala příjezd do Brna

BRNO – V úterý po půl desáté dopoledne se při dopravní nehodě tří nákladních vozidel na 3. kilometru dálnice D2 v Chrlicích zranili dva lidé.

Střet tří nákladních aut ve směru na Brno omezil v úterý po půl desáté dopoledne dopravu na dálnici D2 v Chrlicích. Záchranáři na místě měli v péči dva zraněné. „Ošetřili jsme muže středního věku, který byl při vědomí. Při kontrole jsme zjistili spíše povrchová zranění a po ošetření jsme ho převezli na chirurgii Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně. Druhý pacient byl muž středního věku. Také u něj jsme zjistili pouze lehčí poranění a po ošetření jsme s ním směřovali do stejné nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Dálnice byla pro řidiče směrem na Brno zprovozněná dočasně pouze jedním pruhem. U nehody zasahovaly čtyři jednotky hasičů, nemuseli nikoho vyprošťovat. Zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem a zajistili vozidla proti požáru.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.