Při nehodě autobusu a dvou osobních aut na dálnici D1 se zranili čtyři lidé

BRNO – Ve čtvrtek po 11. hodině dopoledne zasahovali hasiči, zdravotníci a policisté u nehody dvou osobních vozidel a autobusu na 191. kilometru dálnice D1 na ve směru na Vyškov. Čtyři lidé se zranili.

Střet autobusu a dvou osobních aut ve středu po půl jedenácté dopoledne dočasně omezil provoz na 191. kilometru dálnice D1 ve směru na Vyškov poblíž Starého Lískovce. Čtyři zraněné ošetřili záchranáři. „Na místo jsme vyslali velkokapacitní sanitku, dva záchranářské týmy a inspektora provozu. Celkem potřebovali pomoc čtyři pacienti. U všech jsme jejich zranění posoudili jako lehká. Ošetřili jsme je a následně převezli do Fakultní nemocnice Brno a také do vojenské nemocnice,“ popsala zásah mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Hasiči na místě nehody provedli protipožární opatření a uklidili vozovku. Nemuseli nikoho vyprošťovat. Okolnosti nehody prověřují policisté.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.