Lupič, nebo packal? Bavoráček si nacouval rovnou do ostravské „Komerčky“

OSTRAVA – Jako pachatele dopravní nehody nyní vyšetřuje Policie ČR 82letého řidiče červeného BMW, který nezvládl v centru Ostravy na Nádražní ulici zaparkovat své malé auto.

K případu došlo v 10,00 hodin dopoledne 12. října před budovou Komerční banky v Ostravě. „Řidič osobního vozidla BMW zatím z nezjištěného důvodu vjel z místa parkování na chodník a následně narazil zadní částí auta do budovy Komerční banky,“ popsala případ mluvčí policie Eva Michalíková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Z přiložené fotografie je patrné, že se senior trefil přesně do vchodu banky, ba co víc, kola jeho vozu dokázala překonat dokonce dva schody do peněžního ústavu.

Při nehodě se naštěstí řidiči podařilo nezranit nikoho z chodců na této frekventované ulici, ani žádného návštěvníka banky. Dechová zkouška u seniora prokázala, že nebyl opilý. Nehodovým dějem a důvodem incidentu se stále zabývají policisté.