Sobotní Večer duchů zahájí Strašidelný týden v Zoo Olomouc

OLOMOUC – Všemi očekávaný Večer duchů v Zoo Olomouc již klepe na vrata. Zahájí celotýdenní proměnu zoo v dušičkový stánek naplněný atmosférou, která je každým rokem něčím důvěrně známá, přitom neopakovatelná. 

V sobotu 22. října můžete zavítat do hrůzostrašně vyzdobené zoo na Svatém Kopečku, kam zavítají strašidla, duchové a jiné děsivé bytostí. Akci dokreslí idylická podzimní atmosféra. Pro děti bude připravena halloweenská výzdoba, převeliká kopa vydlabaných dýní, malování na obličej, vůně lektvarů, roztodivné pokusy čarodějů z Pevnosti poznání, hrátky s čerty v kostky i s jinými pohádkovými bytostmi. Pro ty, kteří mají pro strach uděláno, proběhne generální zkouška na Mikuláše, protože se do zoo chystají čerti Krampus Olomouc, nebojsové si mohou po setmění projít Strašidelnou stezku. V areálu nebudou chybět stanoviště s piráty, katem, čarodějnicí, malým Draculou. „Samozřejmě k nám zavítejte v kostýmech, připravili jsme Dušičkovou fotostěnu a volbu Miss děs o nejstrašidelnější masku,“ zve Milan Kořínek z marketingového oddělení zoo. 

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Neodmyslitelnou součástí budou dobroty pro zahřátí i mlsné jazýčky. Nezapomeňte si vzít baterku nebo raději lampión. Akce začíná ve 14 hodin, pokladny budou otevřeny do 18:30 hodin a areál zoo do 21 hodin. Vstupné pro děti bude 100 korun, pro dospělé 140 korun.

V týdnu od 23. do 30. října proběhne Strašidelná zoo, kdy se můžete těšit na tematicky vyzdobený areál zahrady. Pokladny budou otevřeny od 9 do 16 hodin, areál do 18 hodin. V neděli 23. října od 14 do 18 hodin jsou připraveny hry se strašidly. V pátek 28. října se můžete těšit na kostýmovaný lampionový průvod, který vyjde v 18 hodin z dětského hřiště v areálu zoo. Pokladny budou v pátek otevřeny do 18 hodin, areál do 20 hodin

Program Večera duchů

Akce začíná ve 14 hodin v sobotu 22. října, pokladny budou otevřeny do 18:30 hodin a areál do 21 hodin
vstupné 140 korun dospělí, 100 korun dítě
v 16 hodin proběhne volba Miss děs na vyhlídce u plameňáků
v 17 hodin se otevřou brány pekelné u pavionu Kalahari (Krampus čerti)
v 18 hodin začne Stezka hrůzy na cestě pod Obří voliérou
strašidelné kasino bude umístěno na vyhlídce u plameňáků
dušičková fotostěna bude vedle pokladen
kostýmovaní zaměstnanci zoo v areálu i v pavilonech
čarodějnický punč a jiné dobroty
malování na obličej
Halloweensky vyzdobená zoo
stanoviště Pevnosti poznání