Vyjeďte si za Mikulášem Pekelným vláčkem!

TÝN NAD VLTAVOU – Jen jednou ročně vám Lucifer nabídne svůj Pekelný vláček, abyste se mohli dopravit za Mikulášem. Takže lze předpokládat, že takovou nabídku neodmítnete! Pojďme se tedy podívat, co vás čeká v cíli a kdy se vůbec máte na nádraží vydat.

O svůj Pekelný vláček se Lucifer s obyčejnými smrtelníky podělí jen jednou za rok. A sice tehdy, když se potřebují dostat za Mikulášem do jeho sídla na zámečku Vysoký hrádek. Toto místo jistě dobře znáte, protože se tu nachází  interaktivní návštěvnické centrum JE Temelín. Na tento speciální den si Mikuláš s andělem a čerty připravili pro děti bohatou nadílku. A nebojte se, není určena jen těm, které byly hodné. To, že si některé děti během roku trochu zazlobily přece neznamená, že zůstanou o nadílku ochuzeny, že ne?

Tak nenechávejte nikoho doma a vydejte se 3. prosince ve 14. hodin na vlakové nádraží v Týně nad Vltavou. Pekelným vláčkem dorazíte na vlečku u JETE kolem 15. hodiny. Čeká vás tu několik mikulášských nadílek, trh a zajištěnou budete mít i cestu zpět.