Krásné pohádky v brněnském Divadle Koráb potěší nejen děti

Princezna s dlouhým nosem. Zdroj: Divadlo Koráb

Brno – vyrazte se svými ratolestmi na kouzelná představení do Divadla Koráb. Tento měsíc na vás čekají ještě tři krásné pohádky. Nenechte si je ujít, nejen děti si jistě přijdou na své.

V neděli 15. ledna 2023 se těšte na pohádku Pták Ohnivák a liška Ryška. Během představení se vydáte s nepříliš bystrým princem na cestu za ptákem Ohnivákem. Během cesty zažijete mnohá dobrodružství a úspěšně překonáte všechna pohádková nebezpečí.

22. ledna 2023 zaujme i překvapí zlobivá Princezna s dlouhým nosem, které narostly uši jako lopušáky, jelení parohy a dlouhý nos. S takovou princeznou v podobě loutky v nadživotní velikosti si užijete spoustu legrace.

A 29. ledna 2023 nebude chybět známá pohádka O Zlatovlásce. Klasický příběh začne v království, kde jedna stará babička přinese královi hada s tajemným tvrzením, že když ho král upeče a sní, tak začne rozumět, o čem si spolu zvířata povídají. Kuchaři Jiříkovi to při pečení nedá, aby také kousek neochutnal. Chamtivý král ale bohužel pozná, že mu z hada někdo kousek ujedl a pošle Jiříka za nebezpečným úkolem: získat a přivézt královu budoucí ženu Zlatovlásku…

Přijďte se svými dětmi, Divadlo Koráb, které se nachází v Brně na adrese Dům U Tří knížat, Jánská 12, se na vás těší! Všechna představení začínají v 11.00. Vstupenky lze zakoupit na webových stránkách Divadla Koráb.