Loupež v areálu mladoboleslavské nemocnice přímo na videu! Policie hledá zloděje i svědka!

Zdroj: Policie ČR

MLADÁ BOLESLAV – Kriminalisté pátrají po muži, kterého zachytily kamery při vniknutí do pekárny v areálu mladoboleslavské nemocnice. Významně by mohl pomoci svědek, který se poblíž místa krádeže pohyboval.

Kriminalisté mají na kamerových záznamech muže, kterého kamery zachytily při vloupání do prostor pekárny v areálu mladoboleslavské nemocnice. Vše se odehrálo 3. ledna 2023 po 19. hodině.

Muž je na videu vidět před budovou, i když vnikne přes rozbité okno do pekárny. Téměř po hodině prostor opouští. Stejným oknem se dostává z místa ven a odchází s několika taškami a plným batohem.

Podezřelý je střední postavy a má krátce střižené vlasy. Na sobě měl tmavé, zřejmě černé tepláky s výrazným bílým nápisem originals a s bílými pruhy na zadní kapse. Na zádech v tmavé bundě měl červeno-bílý batoh.

Kamery rovněž zachytily v okolí pekárny staršího muže v černé bundě, který si mohl na místě něčeho podezřelého všimnout a mohl by pro policii být důležitým svědkem.

Z místa prodejny zmizela finanční hotovost ve výši několika tisíc korun, dále několik lahví alkoholu, 9 balení kávy a několik bonboniér a žvýkaček. Celková škoda na poškozeném okně a odcizených věcech byla vyčíslena na 13 tisíc korun.

Poznáte muže na záznamu?

Ozvěte se přímo mladoboleslavským policistům na telefonu 735 785 751 nebo na linku 158.

VIDEO