Cyklista nevybral zatáčku a napálil to do domu

Fotky Policie ČR

MOHELNICKO – Velmi nešťastně skončila v sobotu odpoledne jízda na kole pro cyklistu v Úsově na Mohelnicku. Čtyřiapadesátiletý muž nevybral zatáčku v prudkém klesání a čelně narazil do zdi domu. Kvůli velmi vážnému zranění pro něho musel přiletět vrtulník z Olomouce.

Čtyřiapadesátiletý muž jel v sobotu odpoledne na kole Úsovem na Mohelnicku. Na Zámecké ulici nezvládl pravděpodobně kvůli vysoké rychlosti vybrat levotočivou zatáčkou v prudkém klesání a čelně narazil do zdi domu. Vážně se zranil na hlavě, na místě přítomní svědkové mu ihned poskytli první pomoc a přivolali záchranáře. S velmi vážným zraněním byl muž letecky transportován do Fakultní nemocnice Olomouc. “Dechová zkouška nebyla z důvodu zranění provedena na místě, ale byl nařízen odběr krve v nemocnici,” doplnila policejní mluvčí Miluše Zajícová. Škoda na jízdním kole byla zanedbatelná, předběžně 1 000 korun. Policie havárii a její okolnosti dále šetří.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.