VIDEO: Zloděj se vloupal do lékárny v Napajedlech, před policisty se dal na útěk

Zloděj se dovnitř dostal střešním oknem. Foto: Policie ČR

NAPAJEDLA – Dramatické okamžiky zažili v noci na dnešek policisté při zadržování mladého muže v Napajedlech. Ten se střešním oknem vloupal do místní lékárny. Dosud netrestaný muž je nyní podezřelý z krádeže a trestné činnosti spojené s drogami.

Krátce po třetí hodině ráno vyslal operační důstojník dostupné policejní hlídky do Napajedel, kde mělo podle oznámení bezpečnostního pracovníka dojít ke vloupání do lékárny. Po příjezdu k objektu viděl uvnitř lékárny světelný kužel svítilny, proto raději hned zavolal policii.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté zkontrolovali okolí lékárny, aby zjistili, zda je objekt narušený. „Narušení nezjistili, ale uslyšeli zvuky ze střechy budovy, kde záhy uviděli postavu muže v tmavém oblečení s kapucí. Jakmile muž spatřil policisty, utíkal před nimi nejprve po střeše, ale i poté, co seskočil na zem. Výzev k zastavení nedbal. Policisté muže dostihli a omezili na osobní svobodě,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Vyšlo najevo, že se jedná o jednadvacetiletého muže z obce na Zlínsku. „K policistům se choval arogantně a vulgárně. Přiznal se, že se do lékárny vloupal střešním oknem a ukradl různé druhy léků. Policisté našli u něj v batohu celkem 37 krabiček léků,“ sdělila Kozumplíková.

Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR