Kam ve Valmezu za sportem? V hledání poradí nový portál

Ilustrační foto

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Valašské Meziříčí spustilo nový webový portál. Místním a i návštěvníkům prozradí, kde se dá sportovat, jakou pohybovou aktivitu vybrat pro dítě nebo kdy hraje oblíbený tým.

Na webu lidé naleznou přehledně rozdělené informace o venkovních i vnitřních sportovištích, otevírací době nebo podmínkách užití. Představeny jsou i jednotlivé sportovní organizace s kontakty na zástupce nebo odkazem na web. „Chybět samozřejmě nemohou ani informace pro aktivní seniory a představení pravidelně se opakujících sportovních a volnočasových aktivit. Díky kalendáři akcí lidé také zjistí, kdy hraje jejich oblíbený tým nebo kam vyrazit o víkendu za sportem,“ doplnil místostarosta Petr Nachtmann.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Nový sportovní portál města Valašské Meziříčí vznikl v rámci projekt Zefektivnění komunikace s veřejností v Mikroregionu Valašskomeziříčsko-Kelečsko. Spolufinancuje ho Evropská unie.