Žena nalezená v Chotěboři už má jméno, policie zadržela muže podezřelého z její vraždy

ilustrační foto (zdroj shutterstock)

HAVLÍČKŮV BROD – Pátrání po totožnosti mladé ženy nalezené v pátek 17. února ráno o obci Chotěboř skončilo úspěchem. Policisté následně zadrželi muže, kterého podezírají z její vraždy.

Případem se od pátečního rána zabývali havlíčkobrodští kriminalisté. Policie neznala totožnost ženy, a tak se obrátila na veřejnost, psali jsme ZDE. Policisté v sobotu oznámili, že jde o třicetiletou ženu z Olomouckého kraje. „Z výsledků soudní pitvy jednoznačně vyplynulo, že zemřela násilnou smrtí. Ještě včera v noci jsme zadrželi muže, který je důvodně podezřelý ze spáchání tohoto násilného trestného činu,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Další informace k případu policie během víkendu již nebude zveřejňovat. „Vzhledem k tomu, že tento závažný případ vyvolal velké emoce především na sociálních sítích, chtěli bychom zejména obyvatele města Chotěboř ujistit, že nikomu nehrozí žádné další nebezpečí,“ dodala mluvčí.