Přijďte se podívat na soudní jednání nebo do pitevny. Akce přibližuje právo veřejnosti

Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci
Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci, foto Facebook

OLOMOUC – Zajímají vás právní témata? Právě pro vás je ve středu 8. března určena akce Noc práva, která nabídne třeba komentovanou pitvu, simulované soudní jednání či právnické toulky večerní Olomoucí. Na všechny body programu je potřeba si předem rezervovat místo.

Právnická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci se zapojí do 4. ročníku Noci práva, akce která má za cíl popularizovat právo pro veřejnost a vytvořit prostor pro setkání právníků.  Uskuteční se ve středu 8. března. Je přichystaný pestrý program, můžete navštívit například simulované soudní jednání, komentované procházky Olomoucí nebo natáčení oblíbeného podcastu Judikatúra za účasti veřejnosti. Na všechny body programu je potřeba se předem přihlásit na webu akce. Pokud je akce již obsazená, můžete se přihlásit jako náhradník. Pokud se místo uvolní, dostanete upozornění e-mailem.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Festival je určený pro každého se zájmem o právní témata, pro právníky i neprávníky. Noc práva se letos uskuteční také v Brně, v Praze, v Ostravě, ve Frýdku-Místku a v Opavě.