Načerpejte dávku roztomilosti: Hodonínská zoo hlásí nové přírůstky zvířátek

Foto: pixabay.com

HODONÍN – Během února se v hodonínské zoo narodilo dvanáct roztomilých miminek: 6 koz kamerunských, samice kozy holandské a 5 valašských ovcí.

Jaro se nezadržitelně ohlásilo i v hodonínské zoo. Už v únoru se narodilo pět samečků a jedna samička koz kamerunských, samička kozy holandské a tři samečci a dvě samičky valašských ovcí. A to není všechno, v tomto období přichází na svět každý den miminka nová. Jde o plemena, která zoo chová jako ukázku domácích zvířat. Návštěvníci si je také mohou nakrmit. Krmení je možné zakoupit na pokladně nebo v automatech, použití vlastního krmiva není možné. „Přijďte se na mláďata podívat. Máme otevřeno denně od 9:00 do 17:00 hodin,“ uvedla hodonínská zoo na své stránce. Na jarní prázdniny 13. až 17. března v zoo připravili celotýdenní kvíz pro školáky o ceny, setkání u zvířat, přednášku i výtvarnou dílnu. Více na letáčku a každý den aktuálně na vývěsce zoo. Miminka můžete vidět na videu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.