Rožnov čeká rekonstrukce polikliniky

Vizualizace

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Polikliniku Rožnov pod Radhoštěm čeká v následujícím období několik proměn. Připravuje se rekonstrukce interiéru, vstupu do hlavní budovy a také parkovacího stání.

Důstojné a komfortní poskytování lékařské péče je cíl, který si klade za úkol plánovaná rekonstrukce rožnovské polikliniky. Na čtvrtečním jednání byly lékařům představeny plánované změny, které by se měly realizovat. Hlavním tématem byla rekonstrukce interiéru, tedy chodeb a také vzduchotechniky s rekuperací, která by zajistila příjemnou teplotu vzduchu v budově i v letních měsících. Otevřela se zde i možnost připojení jednotlivých ordinací na vzduchotechniku a přítomní lékaři měli možnost hlasovat o variantě, která je za ně nejideálnější. O plánovaných rekonstrukcích budou informování i lékaři, kteří se projednání osobně nezúčastnili a budou se moci k variantám návrhu vyjádřit. „Chceme lidem v Rožnově poskytovat kvalitní lékařskou péči a k tomu nezbytně patří i moderní prostředí polikliniky. Zároveň však víme, že pokud se pustíme do rekonstrukce prostor, musíme tyto kroky konzultovat s lidmi, kteří zde fungují a v tomto případě jsou to lékaři,“ řekl starosta města Jan Kučera. Kromě rekonstrukce interiéru proběhne i proměna hlavního a vedlejšího vchodu na polikliniku a parkovacího stání v přilehlé oblasti.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.