Matka mu nechtěla dát mobil. Syn ji surově zmlátil a vyhrožoval ji zabitím!

Ilustrační fotografie, zdroj: Shutterstock

ROKYCANSKO – Zle se zachoval čtyřiadvacetiletý syn ke své matce, když od ní chtěl mobil a ona mu ho odmítla dát. Vše se odehrálo 16. března v odpoledních hodinách na Rokycansku.

Odmítavé gesto ženy mladíka rozpálilo do běla takovým způsobem, že nebohou ženu povalil na zem a několikrát udeřil pěstí do hlavy. Vyhrožoval, že jí zabije a surově jí škrtil. Matka mu poté telefon raději vydala a z obavy o svůj život vzala do ruky kuchyňský nůž.

Staňte se členy FB skupiny Život v Plzeňském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv. Čtěte krimi články pohodlně z jednoho místa na FB skupině Policie v akci – Plzeňský kraj.

Toho se agresor zalekl a z místa utekl. „Policisté zahájili trestní stíhání muže, kterého obvinili ze spáchání trestného činu loupeže. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět na podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let odnětí svobody,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.