FRÝDEK – MÍSTEK: Skočil pod vlak a zemřel. Policisté neví, o koho jde. Pomozte

taštička, peněženka, nůž Foto: PČR

FRÝDEK – MÍSTEK –  K další tragické události došlo na železnici mezi stanicemi Frýdlant nad Ostravicí a Pržno. V blízkosti železničního mostu přes řeku Ostravici v Pržně vstoupil do kolejiště muž a na místě zemřel. Policisté bohužel neví o koho jde, a tak prosí o pomoc veřejnost.

Podle dostupných informací nic nenasvědčuje tomu, že by mrtvý byl bezdomovec. „Dosavadním prověřováním se nepodařilo zjistit totožnost muže. Žádáme veřejnost, která by mohla přispět jakoukoliv informací vedoucí ke ztotožnění zemřelé osoby, nechť se obrátí na bezplatnou linku,“ sdělila mluvčí policie Kateřina Kubzová. Volejte na číslo 158.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Popis muže

Muž je vysoký asi 167 centimetrů a váží 76 kilo. Muž vzhledově vypadá na 40 až 45 let. Zemřelý má střední postavu a hnědé, lehce prošedivělé vlasy, jeho oči jsou modrošedé.

Na sobě měl v době smrti hnědou bundu značky Alpine Pro s kapucí, modrofialovou  fleecovou mikinu značky Crivit s černými panely na bocích a žlutým zipem. Pod tím měl černé tričko značky Jitex Comfort s dlouhými rukávy, které na sobě mají horizontální žluté pruhy. Na nohou měl oblečené modré riflové kalhoty s černým splétaným páskem, který je opatřený kovovou sponou. Na nohou měl obuté nízké sportovní boty značky Columbia. Dále měl u sebe černou nylonovou taštičku značky Load, černou pánskou peněženku, zavírací kapesní nůž se zelenými střenkami.

Připomeňte si další nehody na železnici v Třinci a také v Karviné.

Foto: PČR