Řidička v Jeseníku se netrefila na silnici a poškodila středový ostrůvek. Dechová zkouška ukázala důvod

Dopravní nehoda
Místo nehody, fotky Policie ČR

JESENÍK – Značně opilá byla v pondělí 24. dubna 52letá řidička v Jeseníku, a to už okolo půl dvanácté dopoledne. To by samo o sobě byla docela její věc, kdyby nesedla za volant a ještě k tomu nezpůsobila nehodu.

V pondělí 24. dubna okolo půl dvanácté dopoledne došlo v Jeseníku na Bezručově ulici k dopravní nehodě. Dvaapadesátiletá řidička Fabie patrně jela příliš rychle a za levotočivou zatáčkou najela levou přední částí auta na středový ostrůvek. S poškozeným autem pak zůstala stát na silnici. “Řidička se mimo jiné podrobila odborné dechové zkoušce, při které nadýchala přes tři promile,” uvedla policejní mluvčí Petra Vaňharová. Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil a způsobená škoda byla vyčíslena na 40 000 korun. Za řízení v takovém stavu hrozí řidičce v případě prokázání viny a odsouzení šest měsíců až tři roky za mřížemi, peněžitý trest nebo zákaz řízení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Dopravní nehoda

Dopravní nehoda