Zažijte dobrodružství s filmem podle hry Dračí doupě

JINDŘICHŮV HRADEC – Znáte hru Dračí doupě? Aby ne, když patří mezi nejoblíbenější na světě, že? A teď se dokonce stala předlohou pro film! Nese název Dungeons & Dragons: Čest zlodějů a vy si s ním užijte dobrodružství měrou vrchovatou. Na nic nečekejte a vstupte do světů plných moster, kouzel, humoru a hlavně hrdinů, které budete milovat.

Potulný zpěvák neboli bard Edgin se živí tím, že se svou partou zlodějíčků pomáhá měnit majitele vzácných artefaktů. Není to nic složitého jednomu jednomu ukrást a druhému prodat. Akorát že při tom prakticky neustále strkáte hlavu do oprátky a ani Edgin nemůže mít věčně kliku. A tak jednoho dne šlohne to, co se nikdy nemělo dostat do nesprávných rukou. Jenže on to do nich vložil dobrovolně a spustil tak dominový efekt, který může otřást celým světem. Edgin je sice tak trochu zmetek, ale pořád má v sobě kousek cti, a tak se rozhodne napravit, co spískal. Protože však proti němu stojí armáda nelítostných zabijáků, mocných čarodějů a bývalý kamarád Forge Fletcher, potřebuje tým, se kterým by mohl mít aspoň nepatrnou šanci v tomhle úkolu obstát.

A protože už byla řeč o tom, že film vychází z legendární hry Dračí doupě, je vám jasné, že v jeho partě nesmí chybět drsná válečnice, ušlechtilý rytíř, mág nebo druidka. Film Dungeons & Dragons: Čest zlodějů začíná v Kině Střelnice v Jindřichově Hradci 2. května ve 20 hodin.