Hostům restaurace se nelíbil účet, skončili v poutech

Ilustrační foto

BRNO – Výhrady proti konečnému účtu z restaurace v Bystrci měli návštěvníci tohoto podniku. Jelikož se chovali agresivně, skončili v poutech.

Dvě hlídky městské policie zamířily do podniku v Bystrci, kde se hostům nelíbil jejich účet. Došlo proto ke strkanici, kterou se snažila uhasit příchozí hlídka. Jednačtyřicetiletému hostovi se kromě účtenky nelíbila ani přítomnost strážníků a pokusil se jednoho z nich napadnout. Skončil proto v poutech. Do zákroku se začal vměšovat i jeho známý, hlídce sprostě nadával, vyhrožoval jí a když se snažil kamaráda od strážníka odstrčit, i on musel být spoután.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Přítomní nám vylíčili, že dva muži a jedna žena obsluze hanlivě nadávali, křičeli na ni a poté vzali z baru tác se sklenicemi, které upustili na zem. Jakmile jsme se ujistili, že nikdo nepotřebuje lékařské ošetření, předali jsme případ do správního řízení,“ dodává tisková mluvčí Markéta Skřivánková.