Ve Valašském Meziříčí vznikne nová sportovní hala

Foto: Valašské Meziříčí

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Na svém zasedání zástupci města a místních sportovních klubů řešili otázku nové sportovní haly, která by měla vyrůst na Křižné. Na pořadu dne bylo také představení nové náborové akce Sportuj!

Ta proběhne ve čtvrtek 7. září a zúčastní se jí všechny základní školy a předškolní třídy mateřinek. Cílem je dětem představit možností sportovního vyžití ve městě. Diskutovalo se i možnosti obnovení ankety Sportovec roku. Starosta na schůzi představil projekt sportovní haly. „I když se stále ozývají hlasy, podle nichž má v našem městě vyrůst megalomanská hala za stovky milionů korun, která nikdy nepokryje potřeby všech sportů, my chceme jít ekonomicky i provozně výhodnější cestou,“ řekl místostarosta Petr Nachtmann. Město připravuje projekt na vznik nové sportovní haly u základní školy na Křižné, kterou by dopoledne využívala škola a odpoledne sportovci, kteří tento záměr také podporují. Jednalo by se o hřiště s tribunou pro dvě stě diváků.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.