Policie hledá svědky dopravní nehody na Blanensku

Foto: Policie JMK

BLANSKO –  Blanenští dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v úterý 23. května v 14:30 hodin na silnici I/ 43 mezi obcí Bořitov a Krhov.

V úterý v půl třetí odpoledne odlétla z nákladového prostoru vozidla dvoumetrová vodováha, která následně poškodila protijedoucí osobní vozidlo. Poškozený řidič vozidla Opel jel ve směru od Krhova na Bořitov, právě když v uvedeném místě odlétla hliniková vodováha z nákladového prostoru protijedoucího vozidla. Řidič si nevšiml, zda se jednalo o osobní vozidlo s přívěsným vozíkem nebo nákladní vozidlo. Předmět, který odlétl, nárazem do jeho auta způsobil škodu v předběžně odhadnuté výši 30 tisíc korun. „Policisté žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na telefonním čísle 602195569. O totéž samozřejmě žádají i neznámého řidiče s nezjištěným vozidlem, který převážel danou vodováhu. Uvítají také případné záběry z palubních kamer automobilů, které dvojici vozidel při jejich cestě a místem nehody míjely,“ vyzvala policejní mluvčí Lenka Petrželková.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.