První letní kino už je za dveřmi! Nepropásněte promítání

Foto ilustrační: Pixabay

FRÝDEK-MÍSTEK-  Obyvatelé města, ale i příměstských částí, si opět budou moci vychutnat filmový večer pod širým nebem. Promítat se bude od června do srpna na šestnácti místech. Děti se mohou těšit na Kocoura v botách nebo Asterixe a Obelixe.

Lidé se mohou těšit celkem na dvacet jedna projekcí. a to jak o víkendech, tak ve všední dny. „Lidem nabídneme různé žánry filmů, tak aby si mohl vybrat každý, včetně dětských diváků. Putovní letní kino bude promítat nejen ve Frýdku a Místku, ale i v částech Skalice, Lískovec a v dalších. Vstupné se neplatí a občerstvení bude k dispozici. Vyberte si z programu a užijte si příjemné filmové večery,“ zve primátor Frýdku-Místku Petr Korč.

Staňte se členy FB skupiny Život v Moravskoslezském kraji a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

První promítání se uskuteční v sobotu 10. června v areálu restaurace U Splavu od 21 hodin. Na programu bude letní komedie Ostrov s Jiřím Langmajerem a Janou Plodkovou v hlavních rolích. Promítací časy se různí, začátky promítání jsou od 20, 20.30, 20.45 nebo 21 hodin. Rozpis jednotlivých promítání najdete v programu promítání níže.

Druhá projekce filmu Banger, bude ve středu 14. června v Sadech Svobody ve Frýdku. V programu jsou také snímky jako Il Boemo, který rozsvítí ve středu 26. července místecké náměstí Svobody, Big Lebowski, Invalida.Sérií projekcí uzavřou 30. srpna Slavnosti Sněženek v zahradě Národního domu.

Foto: Město FM