Při couvání srazil osobák v Olomouci seniorku. Policie hledá řidiče

Místo nehody, foto Policie ČR

OLOMOUC – Dopravní policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění dopravní nehody. K nehodě došlo v pondělí 12. června o půl druhé odpoledne, policie hledá řidiče osobního auta, který při couvání srazil devětasedmdesátiletou chodkyni.

Nehoda se stala v pondělí 12. června o půl druhé odpoledne na Vrchlického ulici v Olomouci. Je to dvorní trakt za domem číslo 35 na Masarykově třídě. Řidič neznámého auta zde při couvání z parkovacího místa srazil devětasedmdesátiletou chodkyni. Šlo pravděpodobně o BMW – sedan, tmavé barvy. Po nehodě řidič zastavil a ptal se ženy s krvavým zraněním v obličeji, zda je v pořádku. Seniorka řekla, že jí asi nic není. “Řidič ženě pomohl vstát a z místa nehody odjel. Seniorka později vyhledala ošetření v nemocnici,” objasnil policejní mluvčí Libor Hejtman.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Policisté nyní žádají dosud neznámého řidiče, aby se jim přihlásil na bezplatné telefonní lince 158. Na toto číslo mohu zavolat i případní svědci nehody, kteří by pomohli určit neznámé auto či jeho řidiče.