Deštivé počasí si vybralo svoji daň na silnicích. Páteční ráno bylo ve znamení dopravních nehod

foto: HZS Královéhradeckého kraje

KRÁLOVÉHRADECKO –  Střet dodávky s osobním autem, vozidlo, které ukončilo jízdu za svodidly, nebo bouračka na kruhovém objezdu. Zde všude byli zapotřebí hasiči a na jednom z míst také zdravotnická záchranná služba.

U Jičína došlo k dopravní nehodě krátce před půl šestou ranní, a to na silnici č. I/16. Srazila se zde dodávka a osobní auto. Na místě museli zasahovat profesionální hasiči z Jičína, kteří provedli úklid silnice a zlikvidovali uniklé pohonné hmoty.  Při nehodě se naštěstí nikdo nezranil.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

K další nehodě došlo také na Jičínsku, a to u obce Kněžnice. Krátce před osmou hodinou ranní na silnici č. I/35 zde havaroval šofér osobního auta, které poté skončilo na boku za svodidly. „Řidiče jsme pomocí páteřní desky vyprostili a předali do péče ZZS KHK. Provedli jsme úklid okolo vozidla. Řidič byl transportován do zdravotnického zařízení leteckou záchrannou službou,“ komentuje zásah mluvčí hasičů Zbyněk Voříšek.

Na Hradecko došlo k dopravní nehodě Krátce po osmé hodině ranní ve Všestarech. Na silnici č. I/35 havarovalo osobní auto do svodidel. Hasiči ze stanice Hradec Králové-Pražská provedli likvidaci uniklých pohonných hmot a uklidili vozovku. Nehoda se obešla bez zranění.