Řidička nabourala dvě stojící auta. Byla jak zákon káže

Fotky Policie ČR

PROSTĚJOVSKO – Značně pod parou sedla v pondělí v podvečer 51letá řidička za volant Seatu Cordoba na Prostějovsku. To se podepsalo na stylu její jízdy, kdy nabourala dvě stojící auta.

V pondělí v podvečer jela 51letá řidička za volantem Seatu Cordoba od Zdětína na Kostelec na Hané na Prostějovsku. Při projíždění Lešan přejela do protisměru a narazila do stojícího Renaultu Kangoo, ve kterém se nacházela žena. Po nárazu nezastavila a pokračovala dál v cestě a zastavila až v Kostelci na Hané u místního obchodu, kde ji do půl hodiny od oznámení našla policejní hlídka. U prodejny navíc při couvání narazila ještě do Fabie. Celkem způsobila škodu  38 000 korun. “Za nehodami nestála únava či zdravotní indispozice, ale zřejmě alkohol, který podezřelá před jízdou vypila. Provedenými zkouškami jí byly naměřeny hodnoty 3,05 a 3,24 promile,” objasnila policejní mluvčí Miluše Zajícová. Žena policistům řekla, že dopoledne vypila půl litru vína. S naměřenými hodnotami nicméně souhlasila a na místě přišla o řidičák. Na krku má navíc paragrafy za řízení pod vlivem návykové látky.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém krajia žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Nabouraný Renault
Nabouraná Fabia