Dýně, kam se podíváš! Park u zlínského zámku ovládne Dýňobraní

Foto: Milan Mikšík

ZLÍN – Dílničky, soutěže a dobroty. To jsou některé z věcí, které každoročně táhnou rodiny s dětmi na Dýňobraní u zlínského zámku. Zábavný den plný podzimně laděných aktivit se letos uskuteční v sobotu 21. října od 14 do 17 hodin.

Děti s rodiči se opět mohou těšit na výtvarné dílničky nebo naučnou stezku o podzimní přírodě. Odpoledne zpříjemní dobroty místních nadšenců a chybět nebude ani soutěž v dlabání dýní o pěkné ceny. Všichni soutěžící si za odměnu mohou svou dýni odnést domů. Vyhodnocení proběhne v 17:00.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Před zámkem vyroste mini jarmark, kde si návštěvníci zakoupí domácí pivo, cider, podzimně zdobené mufinny, dýňovou kávu nebo dýňovou polévku. Vítány jsou děti ve strašidelných kostýmech, které se už můžou připravovat na blížící se Halloween. V průběhu akce dětí čeká milé překvapení v podobě klauna Brdíka, který už léta k Dýňobraní patří. V případě deště se akce nekoná.

Foto: Milan Mikšík
Foto: Milan Mikšík
Foto: Milan Mikšík