Muzikál s rodinou Addamsů se objeví v Městském divadle v Brně

Zdroj: Městské divadlo Brno

Městské divadlo Brno láká své návštěvníky na hororovou muzikálovou komedii se svéráznou rodinou Addamsů. Kultovní členové této známé rodinky vtrhnou na brněnskou hudební scénu a vy se tak můžete těšit na velmi vtipnou, ironickou a lehce hororovou podívanou obohacenou skvělými melodiemi. Nenechte si muzikál ujít!

Muzikálová adaptace pojednává o rodině Addamsů, žijících v tajemném ponurém domě v ústraní kdesi za městem u hřbitova. Celá rodina si libuje ve strašidelném, až morbidním humoru, jejich nejoblíbenější barva je černá a za nejkrásnější věc na celém životě považují smrt. Každodenní hrůzostrašná rutina Addamsovy rodiny se však razantně změní, když si mladá Wednesday přivede svého nového přítele Lucase. Ba co víc? Na návštěvu do této démonické domácnosti mají zavítat i Lucasovi rodiče a zamilovaná Wednesday, která je jako vyměněná, požaduje po svých příbuzných, aby se chovali normálně. Jako normální lidé – tedy úplně jinak, než na co jsou zvyklí. Při společné večeři, kde dochází ke spoustě trapných výstupů, nakonec Wednesday, aby uklidnila situaci, oznámí, že se budou s Lucasem brát, což se všemi teprve pořádně zamává…

Přijďte se pobavit, muzikál má premiéru 28. října 2023 v Městském divadle Brno. Informace o vstupenkách a další termíny představení naleznete na stránkách Městského divadla Brno.